Otrava

Devine otrava orice minune ce a avut o fata falsa producand dezamagiri ce se imprastie in particulele singelui nostru invadandu-ne mintea si facand ca aceasta sa fie scurtcircuitata de flash-uri incontrolabile ... otrava minunata ? sau ... minune otravita ? Noi alegem ...

vineri, 30 septembrie 2011

Alegeri dificile, alegeri otravitoare

   Îți spuneam de curînd despre alegerea pe care am făcut-o cînd te-am întîlnit pe tine. Te-am ales pe tine pentru ca ceva din interiorul meu îmi spunea ca esti ce am nevoie, diferit de ceilalți bărbați pe care i-am întîlnit.
   Atunci cînd te-am întîlnit nu definitivasem o relație pe care o aveam cu bărbatul care îmi redase încrederea în mine, dar care nu ma mulțumea și despre care știam ca se va termina curînd cel puțin asa simțeam ca trebuie sa se întîmple. Dar aveam nevoie de o motivație puternica. Tu ai fost motivația mea, asta este un motiv în plus pentru care te consider minunea mea. 
   In ce privește viitorul nostru este ca și cum am intrat într-un tunel și nu vad clar ce este la celalalt capăt. Lumea spune ca este firesc sa am îndoieli cu privire la noi, însă pentru mine îndoiala reprezinta otrava care m-ar putea face sa ma distanțez de tine. M-ar putea face sa îmi ascund sentimentele de teama ca nu sunt reciproce. 
   Mi-ai spus ca ai da orice sa retrăiești momentele noastre împreună, lucru pe care mi-l doresc si eu. As vrea sa rămînem împreună dar după cum spuneam odată, nu poți obliga pe nimeni sa stea lîngă tine, asta fiind o alegere personala care trebuie sa vina de la sine și în care nu trebuie sa fii influențat de cei din jur ci doar de propria-ti inima.

2 comentarii:

  1. Heii...cred ca chestia asta nu tine de ce anume spune lumea.Tu esti cea care stii ce este in inima ta.Este firesc sa ai indoieli atata timp cat tu iti doresti asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Dany atat cat eu imi doresc ... si nu stiu daca dorinta este reciproca ...

    RăspundețiȘtergere